Award

Bedankkaartje voor na een afscheid

Niemand weet eigenlijk hoe hij er mee om moet gaan. Een overlijden valt altijd zwaar, helemaal als diegene dicht bij je stond, en komt altijd onverwacht.┬áDe tijd en de momenten om echt goed afscheid te nemen zijn er eigenlijk nooit. En het verdriet blijft, ook na de begrafenis. Wat is het dan fijn om de mensen die dicht bij je staan om je heen te hebben. Wat is het fijn om mensen om je heen te hebben die er voor je zijn en die je steunen in de zware rouwperiode. Woorden schieten dan te kort om uitdrukking te geven aan je dankbaarheid. Toch wil je ze graag laten weten hoe veel hun steun betekend heeft tijdens de rouwperiode. Dus besluit je een bedankkaartje te sturen. Zo’n kaartje sluit alles ook een klein beetje af, en laat zien aan de ontvanger hoezeer je hem of haar waardeert.

Sereen & persoonlijk

Bij iemands dood wil je vaak niet stilstaan bij het overlijden, maar bij iemands leven. Je wilt je geliefde herinneren zoals hij of zij was, je wilt de mens onthouden. En je wilt je dankbaarheid tonen aan iedereen die er was voor jou in deze moeilijke tijd. Met een passend bedankkaartje is dit mogelijk. Je eert de overledene, maar bedankt ook iedereen uit de grond van je hart voor de steun.

bedankkaartje rouw na overlijden

Modern & mooi

Dit moderne en mooie bedankkaartje eert het leven en de liefde die je hebt mogen ontvangen in deze moeilijke tijd. Zonder afbreuk te doen aan het verdriet en het verlies, en dat is toch heel bijzonder.

bedankkaartje rode rozen stempels
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje