Award

Bedankkaartjes voor na een begrafenis

Het verlies van een dierbare valt iedereen zwaar. Na de eerste schrik en het eerste verdriet komt dan ook nog eens een heleboel geregel voor de begrafenis om de hoek kijken. Dat geregel is echter wel heel belangrijk en het allemaal heel erg waard. Het is namelijk heel belangrijk om op een bepaalde manier verdriet te kunnen afsluiten. En wat ben je dan al je naasten dankbaar voor hun liefde en vooral voor hun aanwezigheid. Je vindt zoveel troost in de mensen om je heen, van wie je houdt en die van jou houden. Je wilt ze graag bedanken. Dat kun je heel goed doen met een bedankkaart, na de begrafenis. Zo laat je aan al je familie en vrienden weten dat je het ontzettend fijn vond dat ze er waren. Bij Kaartje2Go zijn er verschillende mogelijkheden voor een bedankkaart, maar we lichten er hier even een aantal mooie en bijzondere uit.

Klaprozen

Klaprozen zijn bij uitstek bloemen die het verlies van een dierbare en een gevoel van rouw mooi en sfeervol kunnen uitdrukken. Ze sterven namelijk zeer snel wanneer je ze plukt, maar zijn werkelijk prachtig in het wild. Klaprozen zijn ook een viering van het leven. Ze duiken namelijk altijd weer op. Deze mooie kaart laat zien hoezeer je het leven nog steeds waardeert, en straalt licht, liefde en dankbaarheid uit. Een mooie kaart om aan te geven dat het gezelschap en de liefde van je naasten je ontzettend helpt en dat je hen zeer dankbaar bent voor al hun steun.

Bedankkaart klaprozen

Stijlvol zwart-wit

Deze prachtige kaart is perfect als zowel een bedankkaart als een rouwkaart. Dat gezegd hebbende, als bedankkaart straalt hij verdriet en dankbaarheid uit. Verdriet dat niemand kan wegnemen, maar dat door de aanwezigheid van de ontvangers van de kaart draaglijk wordt gemaakt. De witte bloem tegen een donkere achtergrond geeft uitdrukking aan hoop, en een lichtpuntje in de duisternis. Dankzij de aanwezigheid van jouw geliefden is het leven net wat lichter, en daar wil je ze maar al te graag voor bedanken.

bedankkaart witte bloem lichtpunt

Subtiel & ingetogen

Een mooie subtiele bedankkaart doet het altijd goed. De afbeelding van paardenbloemenpluis in een nevel met zachtroze en zachtgrijze kleuren brengt een prachtig gevoel van leegte en rouw, maar ook dankbaarheid over. Een gevoel dat woorden niet eens kunnen uitdrukken. Een mooie zachte kaart, die jouw naasten op een liefdevolle wijze bedankt voor hun steun en aanwezigheid in jullie rouwperiode.

bedankkaart overlijden pluis
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje