Award

Condoleance kaarten voor het overlijden van een ouder

Je vader of moeder verliezen valt altijd zwaar. Een overlijden komt immers altijd onverwacht, ongeacht de oorzaak. Ineens verdwijnt een persoon uit je leven, die altijd zo veel voor je betekend heeft, die jou (mede) op de wereld heeft gezet. Dat is niet gemakkelijk. Wanneer je al eerder een ouder hebt verloren, ben je ineens wees. In je rouwproces kun je alle steun gebruiken die er te vinden valt. Probeer iemand in zo’n moeilijke tijd vooral te laten weten dat je er voor ze bent. Misschien hebben ze je hulp niet direct nodig, maar het is heel fijn om te weten dat er mensen zijn die voor ze klaar staan. Laat je steun blijken en wens iemand sterkte met het verlies door een condoleancekaart te sturen. Om het je makkelijker te maken hebben we alvast een paar mooie kaarten voor je uitgezocht. Kijk je mee?

Heel veel sterkte

Aan een mooie en passende condoleancekaart zitten vooral niet al te veel toeters en bellen. Daar is zo’n kaart immers niet veel. Een mooi ingetogen beeld met een wens van sterkte of condoleance is al voldoende. Deze mooie en zacht pastelgroene kaart met mooie bloemen, een vlinder (symbolisatie van de ziel) en een gouden hartje zijn genoeg om je steun te betuigen. Heel veel sterkte.

condoleancekaart ouder

Zo veel meer

Een moeder of vader is zo veel meer dan alleen iemand met een kind. Je steun en toeverlaat, diegene op wie je altijd kunt bouwen, je goede vriend. Een verlies valt dan ook zwaar. Betuig je steun bij een verlies met deze mooie condoleancekaart voor zowel moeders als vaders, met een mooi en passend gedicht van Els Lucker aan de binnenzijde.

condoleancekaart ouder

condoleancekaart ouder
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje