Award

Condoleancekaart voor een geliefd huisdier

Het verlies van een geliefd huisdier kan zwaar vallen voor iemand. Ineens is je maatje, een dier waar je zo veel herinneringen aan hebt en mee hebt, er niet meer. Misschien was het beestje al lange tijd ziek, en misschien heeft het een stom ongeluk gehad. Het overlijden was hoe dan ook onverwacht en bracht veel verdriet met zich mee voor de eigenaar. Je kunt je goed voorstellen hoe verdrietig zoiets moet zijn geweest. Bied iemand steun in tijden van verdriet, door een condoleancekaart te sturen naar de eigenaar. Zo laat je zien dat hij of zij op jouw steun kan rekenen, en dat je heel erg met hem of haar meeleeft. Een groots gebaar, een kleine moeite. Kijk je mee naar onze nieuwste kaarten?

Sporen in je hart

Net als mensen, laten ook dieren hun voetsporen achter in je hart. Ze blijven je bij, ook als ze zijn komen te overlijden. Wanneer iemand zijn huisdier verliest, verliest diegene eigenlijk ook een goede vriend. Met deze condoleancekaart biedt jij steun aan iemand die zijn of haar trouwe viervoeter en kameraad is verloren. Veel sterkte met je verlies.

huisdier

Verlies van een trouw huisdier

Ze zeggen dat katten zich niet aan mensen hechten, maar deze lieve kat was toch echt wel iemands beste maatje. Zeg ook vaarwel tegen het beestje, en condoleer de eigenaar met dit lieve kaartje, met een mooi gedichtje aan de binnenzijde.

huisdier
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje