Award

Een mooie condoleancekaart voor een huisdier

Mensen kunnen er af en toe een beetje stom over doen, maar het overlijden van een huisdier kan iemand heel zwaar vallen. Een huisdier is vaak iemands beste vriend, een geliefde maat door dik en dun. Het is altijd leuk met een huisdier, waar je om kunt lachen en lekker mee kunt knuffelen. Wanneer een huisdier overlijdt, is er vaak veel verdriet. Laat zien dat je met iemand meeleeft door een mooie condoleancekaart voor een huisdier uit te zoeken. Het is namelijk ontzettend fijn om te weten dat er iemand met je meeleeft bij zo’n verlies en dat er mensen zijn die voor je klaar staan. We hebben alvast een paar mooie kaarten voor je uitgezocht. Kijk je mee?

Mooi van binnen

Jouw vriend, jouw beste maatje, jouw hond had een gouden hart. Jouw hond straalde en bloeide van binnen als de mooiste bloemen. Zo ongeveer een beetje als op deze kaart. Het mooiste op aard, zit in een dierenhart bewaard…Heel veel sterkte met je verlies.

condoleancekaart voor een huisdier

Sterkte

Een kat is een bijzonder huisdier. Meestal doet ‘ie precies waar ‘ie zin in heeft en precies daarom houd je zo veel van je kat. Het verlies van je ondeugende, gekke vriend valt je dan ook zwaar. Gelukkig zijn er vrienden die aan je denken en hun steun betuigen, met een mooie condoleancekaart voor een huisdier als deze. Heel veel sterkte met je verlies.

condoleancekaart voor een huisdier
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje