Award

Een mooie condoleancekaart voor een kind

Een verlies valt altijd zwaar. De dood komt altijd onverwacht en is des te tragischer wanneer het de dood van een kind betreft. Zo’n verlies voelt oneerlijk en onnatuurlijk. Een jong leven dat zo ineens afgelopen is, is iets wat maar moeilijk te verwerken valt. Voor ouders is het de grootste nachtmerrie en hoewel niets hun pijn echt kan verzachten, is het fijn om weten dat er mensen zijn die aan ze denken en hun steun bieden in zo’n moeilijke tijd. Hoewel het moeilijk blijft om echt goed uit te drukken hoezeer je met iemand meeleeft, is een mooie condoleancekaart voor een kind een goed begin. We hebben alvast wat mooie voor je uitgezocht. Kijk je even mee? Wellicht zit er iets voor je tussen.

Dag, kleine ster

De hemel heeft er een nieuwe, kleine ster bij. Het verliezen van een kind is haast ondraaglijk, maar het is goed om te weten dat er mensen zijn die je hun steun aanbieden. Heel veel sterkte met dit enorme verlies. Wij zijn er voor je. Dag, lieve, kleine ster. Je straalde in het leven en straalt nu aan de hemel.

condoleancekaart voor een wind

Zo kwetsbaar

Een mensenleven is een kwetsbaar iets. Bij een overlijden, zeker van een jong kind wordt dit alleen maar meer voelbaar. Er zijn dingen waar je iemand niet tegen kan beschermen. Laat jouw steun voor de familie blijken met deze gevoelvolle en mooie condoleancekaart voor een kind.

condoleancekaart voor een kind
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje