Award

Vragen

Heb je vragen over je rouwkaarten, dan kun je daar op verschillende manieren een antwoord op vinden.

Voor vragen kun je eerst altijd de help functie raadplegen. De helpfunctie vind je hier

En ook kun je altijd contact opnemen met Kaartje2go via de klantenservice.

Stuur een mail naar info@kaartje2go.nl en je mail wordt binnen 24 uur beantwoord.

Een aantal veelgestelde vragen over rouwkaarten:

Als ik vandaag rouwkaarten bestel… wanneer worden mijn kaarten dan bezorgd?

Elke werkdag geldt: Vóór 18:00 uur besteld en betaald = dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen bezorgt TNT Post in Nederland de volgende dag. Maar dit kunnen wij niet garanderen. Kaarten die in het weekend worden besteld, worden maandag aan TNT aangeboden. Voor kaarten naar het buitenland geldt een langere verzendtijd. De bezorging in het buitenland gaat met Priority en duurt ongeveer 3 werkdagen.

Moet ik thuis blijven om mijn bestelling in ontvangst te nemen?

De meeste bestellingen van setjes kaarten passen gewoon door je brievenbus. Je brievenbus moet natuurlijk wel aan de TNT-richtlijnen voldoen (min. 265mm x 32mm). De aantallen kaarten die nog maximaal door de brievenbus gaan en waar je dus niet voor thuis hoeft te blijven zijn:

A6 (10×15) dubbele kaarten (incl. enveloppen) : 60 stuks A5 (15×21) dubbele kaarten (incl. enveloppen) : 30 stuks

A6 (10×15) enkele kaarten (zonder enveloppen) : 300 stuks A5 (15×21) enkele kaarten (zonder enveloppen) : 150 stuks

vierkante (14×14) dubbele kaarten (incl. enveloppen) : 40 stuks vierkante (10×10) dubbele kaarten (incl. enveloppen) : 100 stuks

Alle hogere aantallen worden met de pakketdienst van TNT Post bezorgd. Dit kan ’s ochtend, ’s middags of ’s avonds zijn. Als je niet thuis bent vind je een bericht in je brievenbus waarin TNT je informeert wanneer het pakketje opnieuw wordt aangeboden of de locatie waar je het pakket zelf kunt afhalen.

Staat jullie logo op de kaart?

Alle kaartenservices maken kaarten met hun logo. Ook als je kaarten van bijvoorbeeld Hallmark in de winkel koopt. Kaartje2go is van alle kaartenservices veruit het bescheidenst hierin, met een klein logo. Bij rouwkaarten kunnen we ons goed voorstellen dat je kaarten zonder logo wilt.

Je kunt eenvoudig kaarten zonder ons logo bestellen door de actiecode BLANCO in te typen in het besteloverzicht, en dan goed op OK te drukken. Daarna kun je je bestelling gewoon afmaken, en dan ontvang je kaarten zonder logo.

Wat voor envelop zit er bij mijn rouwkaart?

Als je een setje kaarten bestelt, dan krijg je jouw kaarten thuisbezorgd (of op een ander adres, het afleveradres bepaal je zelf). Er worden dan gratis witte wenskaartenveloppen van topkwaliteit bijgeleverd. Je kunt de enveloppen vervolgens zelf adresseren en frankeren. Als je er voor kiest om je kaarten direct op de site te adresseren en te versturen, dan worden de adressen achterop de kaarten gedrukt. De kaarten worden in een ivoorwitte envelop met een rond venster verstuurd. Bovenstaande geldt alleen voor de dubbele kaarten. De enkele (post)kaarten worden zonder envelop verstuurd.

Voor alle andere vragen: Stuur een mail naar info@kaartje2go.nl en we helpen je snel en correct verder.
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje