Award

3x Een mooie rouwkaart met bloemen

Een rouwperiode is een moeilijke, verdietige tijd. Je hebt net een dierbare verloren en bent bezig dit enorme verlies te verwerken. Er moeten echter ook een aantal zaken geregeld worden. Een stukje verwerking komt ook door dit aan te pakken. Door jezelf wat af te leiden met details over de begrafenis, de bloemen, de genodigden enzovoorts. Niet in de laatste plaats moeten daarvoor rouwkaarten gestuurd worden, om zo alle familie, vrienden en kennissen op de hoogte te brengen van het droevige nieuws. Nu is het lastig om een kaart alle hevige gevoelens die komen kijken bij een verlies te laten uitdrukken. Een mooie manier om uitdrukking te geven aan rouw is echter om een rouwkaart met bloemen te kiezen. Zo breng je in beeld over wat in woorden niet uit te drukken valt. Voor jou zetten we hier de mooiste rouwkaarten met bloemen voor je klaar.

Bloemen & persoonlijk

Het is altijd erg fijn als een rouwkaart een persoonlijke uitstraling heeft, maar ook uitdrukking geeft aan het immense verlies. Deze zachte kaart doet beide. Oorspronkelijk bedoeld als bedankkaart, maar deze kan ook prima als rouwkaart gebruikt worden. De teksten zijn immers volledig naar smaak aan te passen. Met ruimte voor een foto van de overledene wordt de kaart meteen heel persoonlijk. Door de gewassen bloemen op de achtergrond straalt de kaart rouw uit, maar ook het natuurlijke einde van een levenscyclus, en de daarbij horende verwerking.

rouwkaart

Sereen

Ook een prachtige rouwkaart met bloemen. Het zwart-wit en de witte bloemen geven uitdrukking aan rouw en verlies, maar deze kaart straalt ook een sereen gevoel uit. Aan de binnenzijde is ruimte voor alle informatie en voor een mooie, persoonlijke foto van de overledene.

rouwkaart veld van witte bloemen

In memoriam

Ook strak en stijlvol kan een mooie keuze zijn voor een rouwkaart. Prachtig in al zijn eenvoud, maar deze kaart doet zeker niet stijf aan.

rouwkaart tulp in memoriam
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje