Award

Bedank mensen voor hun steun

Bij het overlijden van een dierbare kunnen veel gevoelens om de hoek komen kijken. Verdriet, natuurlijk, maar ook spijt, opluchting of een gecompliceerde mix van gevoelens. Aan deze emoties is het soms moeilijk een naam te geven. Dan is het fijn om vrienden en familie te hebben bij wie je terecht kunt. Dan is het fijn om bij mensen te zijn om wie je geeft. Zij geven ook om jou en kunnen je steun bieden. Want steun zal je waarschijnlijk wel nodig hebben. Wat is het fijn wanneer al deze mensen op de begrafenis aanwezig zijn en laten zien hoeveel ze om je geven. Bedank je familie en vrienden voor hun steun met een mooi bedankkaartje. Zo laat je weten dat hun steun heel veel voor je heeft betekend.

Stijlvol met een spreuk

Een mooie manier om mensen te bedanken voor hun steun, is om naast jullie eigen woorden, een uitspraak van de overledene te gebruiken. Bedank je dierbaren met deze mooie kaart, met ruimte voor een mooie zwart-wit foto van je dierbare.

bedank

Simpel en mooi

Een mooi bedankkaartje hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een mooi simpel kaartje is vaak al genoeg. Het gaat immers om het gebaar en de gedachte erachter. Bedank je dierbaren met dit stijlvolle kaartje, met aquarel bloemen.

bedank
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje