Award

Bedankkaarten voor na de begrafenis

Na een overlijden komt er veel om de hoek kijken. Naast rouw en verdriet, moet ook ineens een begrafenis geregeld worden. Daar komt veel bij kijken. Een begrafenis is echter een ontzettend belangrijk onderdeel van de rouwverwerking. Een laatste afscheid, een laatste kans om iemand te zien en met alle aanwezigen vaarwel te zeggen, helpt om het verdriet een plek te geven. Een deel van het verdriet wordt dan afgesloten. Het is helend om samen met dierbaren afscheid te nemen. Je bent dan ook enorm dankbaar voor ieders aanwezig. Het is dan ook gebruikelijk om bedankkaarten voor na de begrafenis rond te sturen. Zo bedank je iedereen voor zijn of haar aanwezig en laat je weten dat dit veel voor je heeft betekend. We hebben de nieuwste, mooiste bedankkaarten voor je uitgezocht. Kijk maar eens mee.

Laatste afscheid

Met bedankkaarten is het gebruikelijk om je gasten nog een laatste keer afscheid te laten nemen van een dierbare door middel van een mooie foto van de overledene. Deze prachtige kaart is daar helemaal geschikt voor. Bedankt voor je steun in deze moeilijke tijden en bedankt voor je aanwezigheid bij de begrafenis.  bedankkaarten voor na de begrafenis

bedankkaarten voor na de begrafenis

Actief leven

Was een overledene zeer actief en sportief in het leven? Met een bedankkaart kun je deze mooie eigenschappen nog een laatste keer vieren. Een mooie bedankkaart die de sportieve kant van een dierbare viert is dan een goed idee. Deze bedankkaarten voor na de begrafenis doen precies dat. Bedankt, iedereen, voor jullie aanwezigheid.

bedankkaarten voor na de begrafenis
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje