Award

Een condoleancekaart voor een geliefd huisdier

Wanneer een geliefd huisdier overlijdt, moet dat verdriet niet onderschat worden. Je hond of kat is vaak toch ook je maatje, je veilige haven. Iets vertrouwds om naar terug te keren na een lange werkdag, om lekker tegen aan te praten en fijn te kroelen en mee te spelen. Steek iemand die net een dierbaar dier verloren heeft een hart onder de riem door een mooie condoleancekaart te sturen. Kies je kaartje met je hart, dan is het altijd goed.

A man’s best friend

Een mooie condoleancekaart voor het verlies van een hond. Toch echt wel man’s best friend. De bloemen lijken te zeggen dat dit beestje weer opgenomen wordt door de natuur en verder leeft in de flora die hij of zij voortzet. Het silhouet van een hond met bloemen is zacht, liefdevol en mooi en uitstekend geschikt om jouw deelneming te betuigen.

condoleancekaart dier verlies hond

Dag, lieve kat

Dit lieve kaartje is mooi om naar iemand te sturen na het verlies van een kat. Vanuit de achtergrond lijkt een lieve kat naar voren te komen. De condoleancekaart is lief en schattig, maar drukt ook het verdriet uit dat komt bij het verlies van een dierbare.

condoleancekaart dier verlies poes

Een dieren condoleancekaart

Of je kat, hond of konijn nu overlijdt, je hebt er sowieso verdriet van. Deze lieve condoleancekaart drukt verdriet uit, maar ook troost en doet je weer terugdenken aan alle leuke avonturen die je met je maatje hebt beleefd.

condoleance kaart dieren in hemel
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje