Award

Condoleancekaart voor bij het overlijden van een ouder

Niemand weet eigenlijk hoe hij er mee om moet gaan. Een overlijden valt altijd zwaar, helemaal als diegene dicht bij je stond, en komt altijd onverwacht. Het overlijden van een ouder is daarop dan ook geen uitzondering. Het is zwaar om diegenen te verliezen die jou op de wereld hebben gezet en van wie je zo veel houdt. Wanneer je iemand kent die recent een dierbare heeft verloren wil je diegene graag steun bieden, op wat voor manier dan ook. Dat kan door een mooie condoleancekaart te sturen. Zo laat je iemand weten dat je aan ze denkt, en dat ze jouw steun hebben. We zetten hier een aantal moderne en smaakvolle condoleancekaarten op een rijtje, om steun aan iemand te bieden bij het verlies van een ouder. Ze zijn allemaal geheel naar smaak aan te passen, zodat jij een fijne kaart kan maken.

Wondere woorden

Bij iemands overlijden weet je vaak niet wat te zeggen tegen de nabestaanden. Een mooi kaartje zegt veel, maar een mooi kaartje met een passend gedicht nog veel meer. Zoals deze sobere, stijlvolle condoleancekaart met een passend gedicht van Els Lucker. Voor bij het overlijden van een ouder op leeftijd.

condoleancekaart moeder perkament

Bijzondere condoleancekaart

Ook deze mooie condoleancekaart, maakt gebruik van een mooie tekst, waar een diepere laag in zit en waar troost uitspreekt. De vier seizoenen die zijn afgebeeld op de kaart duiden op de levenscyclus van een mens. Vind je de tekst een beetje te veel van het goede? Je kan het gedicht ook weglaten, of aanpassen.

condoleancekaart gezaaid geworteld

BewarenBewaren
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje