Award

De mooiste vlinder rouwkaarten

Het verlies van een dierbare valt altijd zwaar. Geen moment is een goed moment om slecht nieuws te ontvangen. Bij zo’n verlies komen veel gevoelens om de hoek kijken. Verdriet en rouw zijn complexe emoties. Na een overlijden is het echter ook al gauw tijd voor de begrafenis. Daarvoor moeten wel een aantal zaken geregeld worden. Vreemd genoeg werkt het proces van bezig zijn met zulke voorbereidingen veel bij de rouwverwerking. Een onderdeel hiervan is het uitzoeken van een passende rouwkaart, om anderen op de hoogte te stellen van het overlijden en ze uit te nodigen voor de begrafenis. Een mooi en veelgebruikt symbool op rouwkaarten is een vlinder. Een vlinder staat symbool voor de ziel, voor de overgang van het ene leven naar het andere. De mooiste vlinder rouwkaarten hebben we alvast voor je uitgezocht. Kijk je mee?

Stijlvol

Een mooie rouwkaart is vaak ook zeer stijlvol. Deze mooie, sobere kaart, in zwart en wit, geeft op en prachtige wijze verdriet weer. Maar ook verdergaan en leven na de dood, en leven na verdriet. Jullie dierbare zal verder leven in jullie harten. Heel veel sterkte gewenst.

vlinder rouwkaarten

Dag, kleine vlinder

Hoe verschrikkelijk het ook is, soms overlijdt een kindje. Het is de grootste nachtmerrie van iedere ouder, en elke keer wanneer het gebeurt werkelijk hartverscheurend. Vlinder rouwkaarten zijn een prachtig symbool voor hun verdergaande ziel. Een mooi symbool voor het korte, maar prachtige leven dat een kind heeft mogen leiden. Vaarwel, lieve kleine vlinder.

vlinder rouwkaartenvlinder rouwkaarten

Minimalistisch

Een minimalistische rouwkaart geeft op een goede manier de gevoelens van leegte en verdriet die achterblijven na een overlijden. De overledene laat een leegte achter in ieders leven. Deze mooie sobere en minimalistische rouwkaart is daar een goed voorbeeld van. Een vlinder in de linker bovenhoek symboliseert het verdergaan van de ziel, en van iedereen in het leven van de overledene.

vlinder rouwkaarten
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje