Award

Moderne rouwkaarten voor een mooi afscheid

Een rouwperiode is een moeilijke, verdietige tijd. Niemand weet eigenlijk hoe hij er mee om moet gaan. Een overlijden valt altijd zwaar, helemaal als diegene dicht bij je stond, en komt altijd onverwacht. Je hebt net een dierbare verloren en bent bezig dit enorme verlies te verwerken. Er moeten echter ook een aantal zaken geregeld worden. Zaken waar je hoofd niet echt naar staat, maar het is niet anders. Een stukje verwerking komt ook door dit aan te pakken. Door jezelf wat af te leiden met details over de begrafenis, de bloemen, en de genodigden. Niet in de laatste plaats moeten daarvoor rouwkaarten gestuurd worden, om zo alle familie, vrienden en kennissen op de hoogte te brengen van het droevige nieuws. Nu is het lastig om een kaart alle hevige gevoelens die komen kijken bij een verlies te laten uitdrukken. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij daarom alvast wat mooie moderne rouwkaarten voor je uitgezocht. Kijk je even mee?

Zwart-wit

Ingetogen zwart-wit is altijd een goede keus voor een stijlvolle rouwkaart. De eenvoud van de kleuren zorgt voor een rustig en mooi geheel. Een mooie serene kaart met een foto van een veld vol witte bloemen. Naast verdriet en rouw drukt deze kaart daarmee ook heel veel liefde uit. En dat is precies wat er in tijden van verdriet nu zo hard nodig is.

rouwkaarten veld van witte bloemen

Moderne rouwkaarten met foto

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom vinden heel veel mensen het nog steeds ontzettend fijn om een rouwkaart met foto te versturen. Om de dierbare die ze hebben verloren nog een laatste keer te eren met een mooie foto. Zo creeer je een blijvende herinnering in de vorm van een kaart en geef je anderen de kans om alvast op een fijne manier afscheid te nemen. Een rouwkaart met foto van de overledene straalt veel warmte en liefde uit, ondanks het verdriet.

rouwkaarten langwerpige rouwkaart met grote foto

moderne langwerpige rouwkaart rouwkaarten

BewarenBewaren

BewarenBewaren
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje