Award

Een mooie rouwkaart met een mooie bloem

Bloemen kunnen symbool staan voor veel zaken in het leven. Liefde, verlangen, verdriet, maar ook de dood. Hoewel bloemen vaak het leven symboliseren zijn ze ook een symbool van troost en verdriet. Daarom laten we hier de mooiste rouwkaarten met bloemen zien.  Zo heeft u straks een prachtige rouwkaart die precies uitdrukt wat u voelt. Alhoewel het verlies van een dierbare nooit echt in zo’n kaart te vangen is, kunt u er met een mooie rouwkaart met bloemen dicht bij in de buurt komen.

Meegevoerd met de wind

Deze prachtige ingetogen kaart, met het silhouet van een witte paardenbloem tegen een grijze achtergrond drukt gevoelig de vluchtigheid van het leven en de dood uit. Daarnaast is het een mooie en liefdevolle kaart, die uitdrukking geeft aan verder gaan, daar waar de wind deze ziel meevoert. Een prachtige, stijlvolle rouwkaart, zonder al te veel poespas.  Aan de binnekant zijn de kleuren omgekeerd en kunt u een mooie persoonlijke boodschap schrijven.

rouwkaart bloemen bloedsilhouet

rouwkaart bloemen bloemsilhouet binnenzijde

Een kunstige rouwkaart

Deze mooie kaart is prachtig en ingetogen, maar daarnaast ook zeer expressief door de afbeelding van de handgeschilderde bloemen. Het schilderij lijkt uitdrukking te geven aan het onmetelijke verdriet dat komt kijken bij het verlies van een dierbare, maar biedt ook een zekere troost. Een prachtige kaart met een mooi gevoel.

rouwkaart bloemen ingetogen

Zwart-wit

Dit is een mooie kaart met getekende witte bloemen, met een rood hart tegen een witte achtergrond. De kaart is visueel sterk, en brengt meteen een gevoel van rouw over. De heldere lijnvoering en het zwart-wit kleurenpalet houden de kaart ingetogen, maar ook liefdevol. Een mooie kaart die helemaal naar eigen wens aan te passen is.

rouwkaart 4 bloempjes
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje