Award

Rouwkaart Adieu met sierletters en sterrenachtergrond

Een begrafenis is een bijzonder persoonlijke gebeurtenis. Het afscheid van een geliefde valt altijd zwaar en is altijd onverwacht. Om zo veel mogelijk mensen afscheid te kunnen laten nemen is het verstandig op tijd een rouwkaart te versturen. En dan is het erg fijn als zo’n kaart niet uit een standaard rouwkaartenboekje lijkt te komen, maar persoonlijker aanvoelt. Daarom is het een goede keus om online een rouwkaart te ontwerpen. Deze kun je dan online helemaal afstemmen op je persoonlijke voorkeuren. Want verschillende levens en verschillende mensen vragen om verschillende soorten kaarten. Geen enkel leven is hetzelfde, en een kaart kan dat op een mooie manier laten zien.

Kies vanuit je hart

Kies een kaart uit die goed voelt voor je. Er speelt natuurlijk veel op zo’n moment, waardoor een kant-en-klare kaart een mooie uitkomst kan bieden. Het is ook mogelijk om een kaart helemaal naar eigen smaak te ontwerpen. Zo kun je er voor kiezen om een foto van de overledene in het ontwerp te verwerken, of alles wat je in je verdriet niet kunt uitspreken te laten zeggen door een mooi gedicht. We hebben verschillende rouwteksten en gedichten waar je inspiratie van kan opdoen, of die je geheel kan gebruiken. Wij zijn er voor je om je te helpen bij het maken van je rouwkaart, zodat je op een fijne manier afscheid kan nemen. Want een begrafenis is nooit makkelijk, maar met een mooie kaart misschien wel wat draaglijker te maken.

Tussen de sterren, met rouwkaart ‘Adieu’

Kies bijvoorbeeld deze stijlvolle rouwkaart ‘Adieu’ met sierlijke letters tegen een achtergrond van sterren. Simpel en stijlvol, maar de kaart weet meteen een snaar te raken en wellicht troost te bieden.De kaart roept de mooie en troostrijke gedachte op dat de ziel van de overledene zich nu tussen de sterren bevindt. In het unviersum, of de hemel. Naast ‘vaarwel’, betekent ‘Adieu’ namelijk letterlijk vertaald ‘Ik vertrouw je toe aan God’. Net als al onze kaarten is ook deze kaart makkelijk aan te passen. Je hoofd hoef je daar dan in ieder geval niet over te breken. Ook worden onze rouwkaarten natuurlijk snel bezorgd. We begrijpen hoe belangrijk dat is. Heel veel sterkte toegewenst.

rouwkaart adieu sierletters sterrenachtergrond
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje