Award

Sfeervolle rouwkaarten met natuurfoto’s

Een rouwperiode is een moeilijke, verdietige tijd. Je hebt net een dierbare verloren en bent bezig dit enorme verlies te verwerken. Er moeten echter ook een aantal zaken geregeld worden. Zaken waar je hoofd niet echt naar staat, maar het is niet anders. Een stukje verwerking komt ook door dit aan te pakken. Door jezelf wat af te leiden met details over de begrafenis, de bloemen, de genodigden enzovoorts. Niet in de laatste plaats moeten daarvoor rouwkaarten gestuurd worden, om zo alle familie, vrienden en kennissen op de hoogte te brengen van het droevige nieuws. Nu is het lastig om een kaart alle hevige gevoelens die komen kijken bij een verlies te laten uitdrukken. Een mooie manier om uitdrukking te geven aan rouw zijn rouwkaarten met natuurfoto’s, meestal van verlaten plekken. Zo breng je in beeld over wat in woorden niet uit te drukken valt. Kijk maar mee, want we hebben een aantal rouwkaarten met natuurfoto’s hier voor je geselecteerd.

Licht

Deze mooie kaart van een mistig stil landschap, met meer en bomen, kan symbolisch op verschillende manieren worden geinterpreteerd. Misschien staat het zonlicht voor jou voor de hemel, of het hiernamaals waarvan je gelooft dat de overledene daar naartoe is vertrokken. Misschien staat het voor je voor de eeuwige ziel van de overledene. Of misschien staat het licht voor alle liefde en steun die je hebt mogen ontvangen van je naasten.

rouwkaarten met natuurfoto's zonlicht

Een bankje alleen

Deze sfeervolle plaat valt niet direct onder de natuurfoto’s, maar is wel dusdanig mooi om even mee te nemen in deze selectie. Misschien had de overledene wel een favoriet bankje in het park, waar hij of zij elke keer plaatsnam. Van overleden mensen zijn het pijnlijkst alle zaken die ze achterlaten. De lege plek, die eerst gevuld was. Dit gevoel komt mooi en stijlvol tot uitdrukking in deze mooie foto.

rouwkaarten met natuurfoto's bankje
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje