Award

Stijlvolle rouwkaarten voor kinderen

Het verlies van een dierbare valt altijd zwaar, en komt altijd onverwachts. Het verliezen van een kind is echter voor ouders de grootste nachtmerrie. Het verdriet dat erbij gepaard gaat is vaak niet te bevatten, niet voor te stellen. Zo ineens is diegene van wie je het meest houdt er niet meer.  Je wilt er absoluut niet aan, maar het moment komt waarop je voor altijd vaarwel zult moeten zeggen tegen je geliefde kind. Al klinkt het misschien vreemd, een begrafenis kan veel helpen met het verwerkingsproces. Het helpt om met kleine dingen te beginnen, en vanuit daar verder te werken. Zoals het uitkiezen van een rouwkaart. We hebben verschillende stijlvolle, mooie rouwkaarten voor kinderen. Kijk maar even mee.

Vergeet je niet

Het lijkt nog maar gisteren dat je jouw kindje voor het eerst in je armen sloot. Die kleine handjes en voetjes streelde en dat kleine hoofdje kuste. Meteen was je kind een onderdeel van jou. Zo’n moment vergeet je niet, dat blijft je altijd bij. Jouw lieve schat is er niet meer, maar nooit zal jij je kindje vergeten. Voor altijd zit je kind in jouw hart.

rouwkaarten voor kinderen

Lieve teddybeer

Deze mooie, sobere kaart met een eenzame teddybeer op een verlaten weg, brengt het onbeschrijflijke verdriet om het verlies van een kind tot uiting. Om de kaart persoonlijker te maken, kun je het idee ervan aanpassen. Door bijvoorbeeld een stuk speelgoed dat je kind na aan het hart lag op eenzelfde manier te fotograferen.

rouwkaarten voor kinderen

Selectie rouwkaarten voor kinderen

Het kan natuurlijk zijn dat de rouwkaart die jij voor ogen had, niet een van de bovenstaanden was. Daarom hebben we hieronder nog een aantal rouwkaarten voor kinderen voor je verzameld. Misschien zit jouw kaart hier wel tussen. Zoals onderstaand kaartje voor het overlijden van een klein meisje kortstondig na de geboorte.

rouwkaarten voor kinderen

 Plaats de mooiste foto van uw kind voor een dierbare herinnering in een verdrietige tijd. Het hart kun je zelf verplaatsen.

rouwkaarten voor kinderen
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje