Award

Stijlvolle zwart-wit rouwkaarten voor bij een overlijden

Een overlijden is altijd zwaar. Of iemand nu heel plotseling, of na een lang ziekbed overlijdt, maakt dan eigenlijk niet uit. Het moment van heengaan komt altijd onverwacht. Dan breekt een periode van verdriet aan, van rouw. Rouw die je nodig hebt om je verdriet te verwerken. Laat anderen die jouw dierbare ook kenden ook rouwen om hun geliefde, met een klassieke rouwkaart in stijlvol en ingetogen zwart-wit.

Het pad eindigt

Iemand is overleden. Maar zijn of haar pad mag dan misschien hier op aarde stoppen, na de dood kan het verder gaan. Deze prachtige kaart drukt zowel een einde als een nieuw begin uit, en is daarmee prachtig troostrijk, zonder afbreuk te doen aan het verdriet van dierbaren.

rouwkaart zwart-wit bos

Stop de klok

Wanneer iemand overlijdt zou je soms het liefst willen dat de hele wereld het bijltje erbij neer zou gooien. Dat de tijd even stil zou staan, en iedereen zou delen in jouw verdriet. Stop alle klokken maar. Deze zacht & liefdevolle kaart geeft dat gevoel heel mooi weer. Het stilstaande klokje staat niet alleen voor het einde van een leven, maar ook voor het verdriet dat daarbij komt kijken.

rouwkaart zwart-wit sepia klok time stands still

Wegvliegen

Een vlinder is een prachtig symbool voor een nieuw leven, voor iets dat tegelijk eindigt en begint. Of voor een ziel die voortleeft. Een vlinder wordt herboren in een nieuw lichaam. Als symbool, voor de ziel & voor nieuw leven, past een vlinder dus prachtig op een rouwkaart. Deze rouwkaart in zwart-wit is prachtig en ingetogen, maar ook origineel en uniek. Een kaart die u en uw dierbaren wellicht veel troost kan bieden.

rouwkaart zwart-wit vlinder




Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje