Award

Een kinderrouwkaart met foto voor een mooi afscheid

Het is een groots verdriet, het verliezen van je kind. Je kan er haast niet bij. Te kort hebben jullie mogen genieten van jullie kleine schat, maar nu is het toch voorbij. Het enige wat jullie rest is jullie lieverd op een goede en liefdevolle manier te herdenken, samen met jullie dierbaren. Je kunt er dan voor kiezen om een kinderrouwkaart met een foto van jullie kindje te maken. Zo is je kaart heel persoonlijk en laat je de vreugde en de liefde in zijn of haar korte leven voor een laatste keer zien.

Dag, lief

Plaats de foto van uw kind die u het mooist vindt, voor een mooie herinnering aan zijn of haar leven. En denk aan al het geluk dat uw kleintje wel heeft mogen meemaken, en wat een parel het was. De kleuren zijn geheel naar eigen wens aan te passen. Aan de binnenzijde kunt u eventueel een mooie (zelfgeschreven) tekst of een mooi gedicht plaatsen, om in woorden uit te drukken wat u niet kunt uitspreken.

kinderrouwkaart dag lief prinsesje

kinderrouwkaart dag lief prinsesje

kinderrouwkaart dag lieve kanjer

Eenvoudig, maar warm

Deze simpele kinderrouwkaart straalt ongelooflijk veel liefde en warmte uit door het gebruik van de ‘houtlook’. Het geheel heeft zo niet de zwaarte van een ‘volwassen’ rouwkaart, maar doet niets af aan het verdriet van dierbaren. Een mooie kaart voor een mooie herinnering.

kinderrouwkaart kind hout

Een stralende ster

Jouw kind was het zonnetje in huis. Het geluk in jullie leven en de meest stralende ster aan jullie hemel. Dat hij of zij er niet meer is kan niemand echt goed bevatten. Herdenk jullie lieverd met een stralende foto die jullie gemaakt hebben tijdens zijn of haar leven. Al blijft het verdriet, wellicht tovert het zien van dat blije gezichtje voor eventjes weer een glimlach op je gezicht.

kinderrouwkaart sterretje
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje