Award

De mooiste rouwkaarten met foto

Een rouwperiode is een moeilijke, verdietige tijd. Je hebt net een dierbare verloren en bent bezig dit enorme verlies te verwerken. Er moeten echter ook een aantal zaken geregeld worden. Zaken waar je hoofd niet echt naar staat, maar het is niet anders. Een stukje verwerking komt ook door dit aan te pakken. Door jezelf wat af te leiden met details over de begrafenis, de bloemen, de genodigden enzovoorts. Niet in de laatste plaats moeten daarvoor rouwkaarten gestuurd worden, om zo alle familie, vrienden en kennissen op de hoogte te brengen van het droevige nieuws. Je wilt graag een kaart met een persoonlijke uitstraling, om de overledene een laatste eer te betuigen. Kies dan voor een van onze prachtige rouwkaarten met foto. Zo kom jij vast tot jouw perfecte rouwkaart.

Sfeervol & bloemig

Een rouwkaart stelt mensen op de hoogte van het overlijden van iemand, maar eert niet in de laatste plaats, ook het leven van de overledene. Deze prachtige kaart in grijze tonen drukt verdriet en rouw uit, maar toont ook de levenslust van de overledene en de constante liefde van diegene en zijn of haar dierbaren. Daardoor biedt de kaart naast ruimte voor rouw ook hoop en troost. Met een sfeervolle eigen foto is deze bijzondere rouwkaart helemaal af.

rouwkaarten met foto deelneming bloemen

Pastel voor rouwkaarten met foto

Een rouwkaart hoeft niet uitsluitend uitgevoerd te worden in grijze, donkere en monochrome kleuren. Juist een kleurtje erbij kan zo veel zeggen over een persoon. Over zijn of haar warme persoonlijkheid, liefde en gevoel voor humor. Deze twee moderne varianten op een klassieke rouwkaart stralen enorm veel liefde en troost uit door de aquarel achtergrond.

rouwkaarten met foto en rozen

rouwkaarten met foto en groene bladeren

BewarenBewaren
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje