Award

Nieuwe rouwkaarten voor een waardig afscheid.

Een rouwperiode is een moeilijke, verdietige tijd. Je hebt net een dierbare verloren en bent bezig dit enorme verlies te verwerken. Er moeten echter ook een aantal zaken geregeld worden. Zaken waar je hoofd niet echt naar staat, maar het is niet anders. Een stukje verwerking komt ook door dit aan te pakken. Door jezelf wat af te leiden met details over de begrafenis, de bloemen, de genodigden enzovoorts. Niet in de laatste plaats moeten daarvoor rouwkaarten gestuurd worden, om zo alle familie, vrienden en kennissen op de hoogte te brengen van het droevige nieuws. Nu is het lastig om een kaart alle hevige gevoelens die komen kijken bij een verlies te laten uitdrukken. Er is ook zo vele keus. Daarom hebben wij voor jou de nieuwste rouwkaarten geselecteerd, zodat jij een passende keus  voor het afscheid kunt maken. Kijk maar even mee.

Vervlogen

Voor een rouwkaart is een simpel ontwerp vaak het beste. Je wilt echter ook dat je kaart uitdrukking geeft aan je verdriet, zonder al te veel toeters en bellen. Dan is deze kaart wellicht wel geschikt voor je. De getekende paardenbloem met pluisjes die opgaan in het niets,  geven uitdrukking aan het afscheid, aan loslaten, maar misschien ook aan verder gaan. En dat is toch een mooie gedachte. De kaart is stijlvol en sober, en mooi zonder opzichtig of te veel te zijn.

rouw afscheid paardenbloem met pluisjes

Geniet van het leven

Het is heel natuurlijk om bij een afscheid vooral stil te staan bij je verdriet. Maar sta alsjeblieft ook stil bij de vele mooie momenten uit iemands leven. Wellicht dat je troost put uit de gedachte dat de overledene altijd genoten heeft van het leven, en van de lieve mensen om hem of haar heen. Herinner iemand met een simpele rouwkaart als deze, met een mooie foto van de overledene.

afscheid rouwkaart vier het leven
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje