Award

Wens iemand sterkte in een moeilijke tijd

Niemand weet eigenlijk hoe hij er mee om moet gaan. Een overlijden valt altijd zwaar, helemaal als diegene dicht bij je stond, en komt altijd onverwacht. Hoe vaak het ook gebeurt, elke keer raak het je. Wanneer je iemand kent die recent een dierbare heeft verloren wil je diegene graag steun bieden, op wat voor manier dan ook. Dat kan door een mooie kaart te sturen. Zo laat je iemand weten dat je aan ze denkt, en dat ze jouw steun hebben. Soms is dat het beste en enige wat we op dat moment aan iemand kunnen bieden. Het lijkt zo’n klein gebaar, een persoon ‘sterkte’ toewensen, maar het kan zo’n grote impact hebben. Vooral als iemand heel erg aangedaan is, kan zo’n klein gebaar net dat beetje extra steun bieden. Stuur daarom nu een mooie kaart, en laat weten dat jij er altijd bent voor iemand. We zetten hier een aantal moderne en smaakvolle kaarten op een rijtje. Kijk je even mee?

Maar heel even

We zijn maar heel even op deze wereld, en daarna zijn we voor altijd weg. Het blijft een vreemd gegeven, maar er is niets aan te doen. Net als een klaproos bloeien we kortstondig, leven we een leven in de zon en sterven. Met deze mooie sobere kaart biedt je steun aan iemand die net een dierbare verloren heeft, maar geef je ook uitdrukking aan het vreemde gevoel van verdriet dat bij een overlijden om de hoek komt kijken. Heel veel sterkte.

sterkte condoleancekaart kaart

Vrij als een vogel

De vogel is een veelgebruikt symbool voor de manifestatie van de ziel. In combinatie met het hemelsblauw, verbeeldt deze kaart op moderne en simpele wijze het idee van een ziel die opstijgt, die verder gaat. Een prachtige moderne kaart, met ruimte aan de binnenzijde voor een persoonlijk bericht.

sterkte condoleancekaart kaart
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje