Award

Een bedankkaartje voor na een overlijden

Wanneer er een geliefde¬†overlijdt, dan is het verlies altijd plotseling. De tijd en de momenten om echt goed afscheid te nemen zijn er eigenlijk nooit. En het verdriet blijft, ook na de begrafenis. Wat is het dan fijn om de mensen die dicht bij je staan om je heen te hebben. Wat is het fijn om mensen om je heen te hebben die er voor je zijn en die je steunen in de zware rouwperiode. Woorden schieten dan te kort om uitdrukking te geven aan je dankbaarheid. Toch wil je ze graag laten weten hoe veel hun steun betekend heeft tijdens de rouwperiode. Dus besluit je een bedankkaartje te sturen. Zo’n kaartje sluit alles ook een klein beetje af, en laat zien aan de ontvanger hoezeer je hem of haar waardeert.

De mens onthouden

De dood is een verdrietig gegeven. En bij iemands dood wil je vaak niet stilstaan bij het overlijden, maar bij iemands leven. Je wilt je geliefde herinneren zoals hij of zij was, je wilt de mens onthouden. Dit mooie kaartje geeft jou de ruimte om zelf in te vullen bij welke aspecten van iemands persoon je graag stil wilt staan. En bij welke kanten je wilt dat anderen stil blijven staan. Met dit bedankkaartje neem je nogmaals afscheid van je geliefde, maar bedankt je ook iedereen voor hun altijd aanwezige steun.

bedankkaartje met fotocollage rouwkaart

Simpel bedankkaartje

Je hebt niet veel poespas nodig bij een bedankkaartje. Met dit mooie, simpele ontwerp geef je vorm aan je verdriet, maar ook aan de liefde die je voelt voor de mensen om je heen. Zij hebben je immers al deze tijd enorm gesteund, en je bent ze zo ontzettend dankbaar daarvoor. Je geliefde wil je het liefst herinneren zoals hij of zij was. En met dit mooie kaartje is voor beide genoeg ruimte daarvoor.

bedankkaartje rouwkaart foto binnenkant vierkant
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje