Award

Condoleancekaarten om veel sterkte te wensen

Het overlijden van een dierbare valt vaak zwaar. Iemand van wie je zoveel houd, is er opeens niet meer. Al was het ziekbed misschien lang, of juist niet en kwam het overlijden erg plotseling, zo’n verlies komt altijd onverwacht. Gelukkig staan er altijd mensen je bij in zulke trieste tijden. Je familie, vrienden en andere naasten bieden je graag steun. En zo hoort het ook. Ieder mens verdient zulke steun. Vind u dat nu ook? Een simpel ‘gecondoleerd’ in de vorm van een kaartje kan al heel veel voor iemand betekenen. Zo laat u weten dat u de familie heel veel sterkte wenst, en dat u zeer met ze meeleeft. Zo’n kaart is eenvoudig en snel gemaakt, en zo verstuurd. Kijkt u mee naar onze mooie collectie condoleancekaarten? Dan is dit kleine, maar grootse gebaar zo gemaakt.

Alle liefde

In tijden van verdriet is steun en liefde van anderen heel belangrijk. Het warme gevoel dat deze mooie kaart uitstraalt zet precies de juiste toon. Het verdriet is nu het hevigst, omdat een verlies nu eenmaal lang duurt om te verwerken. Dat gevoel zal nooit helemaal verdwijnen, maar ooit breekt de zon weer door. Gecondoleerd met jullie verlies en heel veel sterkte.

gecondoleerd

Gecondoleerd met je verlies

Een mooie simpele kaart laat zien waar het echt om gaat. Jouw boodschap van steun, van condoleance en van er willen zijn voor iemand. De vlinder en bloem zijn in lino uitgesneden en in inkt afgedrukt. De illustratie geeft deze kaart een mooie ingetogen uitstraling.

gecondoleerd

gecondoleerd
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje