Award

De mooiste rouwkaarten met bloemen

Het overlijden van een dierbare valt altijd zwaar. Rouwverwerking is een ingewikkeld en langdurig proces. Verdriet heeft tijd nodig om een plekje in je hart te vinden, om tot rust te komen. Bij een overlijden komt van alles om de hoek kijken en dit kan overweldigend zijn. Het slimste is het dan om alles stapje voor stapje aan te pakken. Dit helpt alleen maar in de rouwverwerking. Het uitkiezen van een rouwkaart is een eerste stap in het proces. Zo gedaan en zo verstuurd en het kan je zeker helpen bij het verdriet een plekje geven. We hebben alvast de mooiste rouwkaarten met bloemen  voor je uitgezocht. Kijk maar eens mee, er zit vast iets voor je tussen.

Met een gouden randje

Een rouwkaart hoeft niet per se zwart of donker te zijn om verdriet en rouw uit te drukken. Wist je dat in China wit zelfs de kleur van de rouw is? Wit kan ook voor de hemel staan, voor verdergaan, op wat voor manier dan ook. Mooie rouwkaarten met bloemen of elementen van bloemen drukken dit gevoel uit, net als deze kaart. rouwkaarten met bloemen

Een roos

Een roos heeft niet het eeuwige leven, maar bloeit ten volste. Een mooi sentiment voor een mooie rouwkaart. Daarnaast staat de roos symbool voor liefde, of eeuwige liefde.De dood is onderdeel van het leven en dat maakt het niet minder verdrietig, maar misschien wel iets gemakkelijker om het allemaal te accepteren.

rouwkaarten met bloemen
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje