Award

Moderne & smaakvolle condoleancekaarten

Niemand weet eigenlijk hoe hij er mee om moet gaan. Een overlijden valt altijd zwaar, helemaal als diegene dicht bij je stond, en komt altijd onverwacht. Wanneer je iemand kent die recent een dierbare heeft verloren wil je diegene graag steun bieden, op wat voor manier dan ook. Dat kan door een mooie condoleancekaart te sturen. Zo laat je iemand weten dat je aan ze denkt, en dat ze jouw steun hebben. We zetten hier een aantal moderne en smaakvolle condoleancekaarten op een rijtje. Als je er echter niets tussen vindt zitten, hebben we hier nog een grote selectie aan kaarten. Ze zijn allemaal geheel naar smaak aan te passen, zodat jij een fijne kaart kan maken.

Geometrische druppels

Deze prachtige stijlvolle kaart met geometrische druppels in zachte pasteltinten symboliseert op een mooie ingetogen wijze het onmetelijke verdriet van het verliezen van een dierbare. Al vele tranen zijn gelaten en er zullen er waarschijnlijk nog vele volgen, maar jij staat voor deze mensen klaar. Deze mooie ingetogen kaart is daarom een perfecte condoleancekaart.

condoleancekaart druppels

Een kleurrijke condoleancekaart

Voor iemand met een kleurrijk, vol leven past een ingetogen zwart-wit kaart misschien niet zo goed. Dat ligt natuurlijk net aan de persoon en zijn of haar leven. Deze prachtige vormgegeven kaart, met kleurige turquoise bloemen brengt zowel een viering van dat leven, als een hart onder de riem en het gemis van deze persoon over. De binnenzijde is ook prachtig, met vervagende letters die samen ‘veel sterkte’ vormen. Het drukt prachtig in beeld uit wat woorden niet kunnen overbrengen. De kaart is ook verkrijgbaar in oranje en paars.

condoleancekaart veel sterkte turquoise

condoleancekaart veel sterkte turquoise binnenzijde

Voor altijd

Je wilt graag uitdrukken dat deze persoon ook voor jou veel betekend heeft en dat je hem of haar nooit zult vergeten. Deze ingetogen kaart met een zwart hart waarop in sierlijke letters ‘always in our hearts’ geschreven staat tussen ┬ádrukt dat gevoel prachtig uit. De lichtgrijze sterren lijken te symboliseren dat de ziel van de overledene nu rust heeft gevonden in zijn plek tussen de sterren. En dat is een prachtige, troostrijke gedachte.

condoleancekaart modern always in our hearts
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje