Award

Kaarten voor het verlies van een kindje

Het is de nachtmerrie van iedere ouder, je kind verliezen, voordat jijzelf gestorven bent. Toch gebeurt het soms. Het is oneerlijk, zo’n onvoltooid leven, een leven dat nog niet eens echt was begonnen. Het doet pijn, het verliezen van je vlees en bloed, van diegene die je hart zo vol maakte. Gun jezelf de tijd om te rouwen. Dat maakt het niet makkelijker, maar wellicht wat draagbaarder.

Om jou te helpen met je proces, en met het regelen van alle zaken die nu eenmaal geregeld moeten worden rondom zo’n overlijden, hebben we voor je de mooiste rouwkaarten voor kinderen op een rijtje gezet. Dan hoef je daar in ieder geval je hoofd niet over te breken.

Vergeet me niet rouwkaart

Deze mooie stijlvolle kaart drukt in beeld uit waar woorden misschien tekort schieten. De kaart geeft blijk van ontzettend veel liefde, van vasthouden en moeten loslaten, maar ook van altijd in het hart blijven. Want hoewel je kindje weg is, laat hij of zij je nooit meer echt los en zal hij of zij altijd een plekje in je hart houden. En dat is een mooie boodschap om uit te dragen, zo voor het laatste afscheid.

rouwkaart kindje ik vergeet je niet

Twinkle, twinkle litte star…

Aan de hemel glooit een prachtige kleine ster, eerst zachtjes, maar steeds feller en feller. Ver en toch dichtbij en altijd in je hart. Deze mooie kaart drukt het gevoel uit van uit het leven zijn, maar voortgaan in de hemel, als een stralende ster aan de nachtelijke hemel. ’Ons sterretje aan de hemel wijst ons de juiste weg’ biedt een troostrijke gedachte voor ouders en vrienden en familie die rouwen om het verlies van een jong leven.

rouwkaart kindje sterretje
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje