Award

Vind een mooie, stijlvolle rouwkaart

Het heengaan van een dierbare is een verdrietig moment. Al hebben sommige mensen een lang ziekbed, en overlijden anderen plotseling, een overlijden komt altijd onverwacht. En daarna begint het rouwen eigenlijk pas. Eerst moeten alle gevoelens van verdriet en rouw verwerkt worden. Een goed begin is te starten met het organiseren van de begrafenis. Dat klinkt misschien vreemd, maar het is een belangrijk onderdeel van het rouwproces. Een mooie en stijlvolle rouwkaart mag daarbij niet vergeten worden. Het maken van zo’n rouwkaart is niet ingewikkeld, maar als je hoofd daar niet helemaal naar staat, hebben we genoeg rouwkaarten die zo al heel mooi zijn. De nieuwste laten we hier graag aan je zien. Kijk je even mee?

Rode rozen

Rode rozen zijn een van de meest geliefde bloemen op de wereld. Een rode roos staat voor liefde en trouw. Een mooi symbool om te koppelen aan de nagedachtenis van een overleden dierbare. Deze roos uitgevoerd in waterverf, is door het aquarel mooi fragiel, wat de vergankelijkheid van het leven symboliseert. Een gouden hartje, om te laten zien hoeveel jouw dierbare betekend heeft maakt deze rouwkaart af. Aan de linker binnenzijde is nog ruimte voor een foto om de overledene mee te herinneren.

rouwkaarten

Simpel en stijlvol

Met een mooie stijlvolle kaart als deze in grijze en zwarte waterverf, kun je nooit de mist ingaan. Het is een respectvolle rouwkaart, waarin de aandacht bij de overledene ligt. Een mooie foto op de voorkant laat de herinnering in leven. Een simpel zwart hartje geeft zowel de liefde voor als het verdriet om de overledene weer. 

rouwkaart

Rouwkaart met vlinder

Vlinders zijn een mooi symbool om een overlijden mee weer te geven. Vlinders leven kortstondig, maar zijn prachtig. Ook kun je een vlinder interpreteren als symbool voor de ziel die verder gaat, verder vliegt. Deze mooie simpele rouwkaart kan voor een kind gebruikt worden, maar zeker ook voor een volwassene. rouwkaart
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje