Award

Vind hier een mooie condoleancekaart. Heel veel sterkte gewenst.

Een overlijden valt altijd zwaar, helemaal als diegene dicht bij je stond, en komt altijd onverwacht. Niet alleen voor de mensen die er direct bij betrokken zijn, maar ook voor de rest van de vrienden en kennissen. Wat zeg je nu tegen iemand die net een dierbare heeft verloren? Niemand weet eigenlijk hoe hij er mee om moet gaan. Wanneer je iemand kent die recent een dierbare heeft verloren wil je diegene graag steun bieden, op wat voor manier dan ook. Dat kan door  een mooie condoleancekaart te sturen. Zo laat je iemand weten dat je aan ze denkt, en dat ze jouw steun hebben wanneer ze daar om vragen. We zetten hier een aantal moderne en smaakvolle condoleancekaarten op een rijtje. Ze zijn allemaal geheel naar smaak aan te passen, zodat jij een fijne condoleancekaart kan maken. Kijk je eens mee?

Zwart-wit & bloemen

Een goede kleurcombinatie om rouw en verdriet mee uit te drukken is natuurlijk zwart-wit. Deel je medeleven met je dierbaren die net iemand hebben verloren. Deze mooie en smaakvolle condoleancekaart met een afbeelding van een Delphinium of Ridderspoor, in een mooie donkere tint, brengt precies datgene over wat niet in woorden uit te drukken valt. Al het verdriet en ook het alllemaal even niet meer weten, komt tot uitdrukking. Voor extra steun en toenadering kun je ook nog een warme, persoonlijke boodschap aan de binnenzijde schrijven.

condoleancekaart delphinium

Een warme condoleancekaart

Met een condoleancekaart betuig je je deelneming, maar natuurlijk ook liefde en warmte, en hulp wanneer dat nodig mocht zijn. Deze mooie kaart in pasteltinten laat zien dat je meeleeft met het verlies, maar ook dat je klaarstaat voor je dierbaren. De kaart heeft een warme, liefdevolle uitstraling.

mooie condoleancekaart met blaadjes en takjes in pastel

BewarenBewaren
Een mooie rouwkaart voor een waardig afscheid

  1. Kies een rouwkaart van hoogstaande designers
  2. Keuze uit rouwkaarten met of zonder foto, passende teksten en gedichten
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij regelen het verder voor u!
Maak een rouwkaartje